Hos BlomsterBaren Stockholm i Hägersten kan du enkelt beställa blomsterbud och skicka blommor till Hägersten och närliggande orter.
Adress: Hägerstensvägen 142,
126 49 Hägersten
Telefon: 073-070 67 95

E-mail: info@blomsterbarenstockholm.com

Här kommer du snart kunna beställa blommor direkt i vår webshop. Tills dess kontaktar ni oss i butiken på 073-070 67 95 så hjälper vi er.

Image Alt

Om oss

BlomsterBaren

Om Oss

Det var en slump att Annamaria fick nys om att den gulliga lilla blomsterbutiken i Aspudden var till salu. Hon hade inte alls några tankar på att starta eget just då. Men efter att ha varit inne i butiken och sett lokalen så kunde hon bara inte tacka nej. Efter det gick allt väldigt fort.
1 augusti 2019 fick hon nycklarna till butiken och började ett rejält renoveringsarbete för att sätta sin prägel på butiken. Efter några veckors renovering var det äntligen dags att slå upp portarna till BlomsterBaren Stockholm. Och efter det har det bara rullat på.
Aspudden präglas av många småföretagare och de boende i området vet hur viktigt det är att stötta sina lokala företagare för att de ska få finnas kvar.
Idag har BlomsterBaren expanderat i personalstyrka så nu är det inte längre bara Annamaria som roddar butiken utan nu finns det ett gäng härliga tjejer som jobbar tillsammans.
Så stort tack till alla er kunder som låter BlomsterBaren fortsätta att blomstra!

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV